Persoonlijk

Therapeut Jeroen van Halewijn

Jeroen van Halewijn

Na het volgen van mijn HBO opleiding ben ik doorgestroomd naar een voortgezette opleiding. Na de voortgezette opleiding heb ik een vierjarige opleiding gegaan tot gezins- en relatietherapeut.

Binnen deze opleiding kwam ik in aanraking met EFT (Emotionally Focussed Therapy) van Sue Johnson. Deze therapie richt zich op het weer hervinden en verbeteren van de verbinding en bereikbaarheid binnen je relatie. Tijdens de relatiegesprekken bouw je aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

In het verleden heb ik ook gewerkt bij Bureau Jeugdzorg, om zo meer voor hele gezinnen te kunnen betekenen. Tijdens mijn periode bij Bureau Jeugdzorg heb ik tevens op een aantal scholen gewerkt in de Zorg Advies Teams (ZAT). Na een aantal studies ben ik als ouderbegeleider in de Kind & Jeugd psychiatrie gaan werken, waar ik na het volgen van de intensieve opleiding tot systeemtherapeut ben gaan werken als systeemtherapeut.

Als therapeut ben ik geregistreerd bij de NVPA (Nederlands verbond voor psychologen, psychotherapeuten en agogen) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg).

Praktijk voor therapie, relatietherapie en gezinstherapie

In mijn praktijk voor therapie, relatietherapie en gezinstherapie ben ik gaandeweg van allerlei stromingen onderdelen gaan gebruiken, omdat ik van mening ben dat in veel therapievormen goede dingen zitten die kunnen passen bij diegene die tegenover mij zit.

Kenmerkend voor mijn aanpak is dat ik ook actief zal navragen wat geholpen heeft of wat aansloeg zodat we daar concreet mee verder kunnen.

Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als systeemtherapeut binnen een GGZ instelling.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op.


Jeroen van Halewijn

Neem contact op
Meer over:

Therapie Waddinxveen - Home

Therapie Waddinxveen

Ik ben Jeroen, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Waddinxveen ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie, relatietherapie en gezinstherapie.

Therapie Waddinxveen >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Als jullie nog van elkaar houden, of dit willen uitzoeken, is relatietherapie een uitstekend middel om de relatie weer in beter vaarwater te brengen.

Relatietherapie >>


Therapie Waddinxveen Ervaringen van cliënten
Jeroen is goed benaderbaar. Zorgt dat je snel op je gemak bent en neemt de tijd ...
therapie waddinxveen Therapie Waddinxveen
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-rbcz
therapie waddinxveen Therapie Waddinxveen
Mozartlaan 2-4
2742 BN Waddinxveen
Route naar mijn praktijk
Top