Ervaringen van cliënten

Therapie Waddinxveen - Therapeut Jeroen

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Waddinxveen – Jeroen

5 / 5 sterren –
“Jeroen is letterlijk en figuurlijk goed benaderbaar. Zorgt dat je snel op je gemak bent en neemt de tijd. Vanzelfsprekend is hij heel kundig. Kan zich goed inleven in de situatie. Het heeft mij enorm geholpen.”
Therapie Waddinxveen – Jeroen

5 / 5 sterren –
“Jeroen wist goed contact te leggen met alle leden van ons gezin.

Mijn mannen die erg kritisch waren voor hulpverlening wist Jeroen op een hele mooie manier te bereiken. Ze waren erg open in de gesprekken met hem. Dit heeft de ongezonde patronen in ons gezin weten doorbreken.

Jeroen weet hoe hij iemand in zijn/haar kracht kan zetten.”
Therapie Waddinxveen – Jeroen

4 / 5 sterren –
“Jeroen verstaat de kunst om zich onpartijdig op te stellen. Hij geeft beide partners de ruimte en respect zonder een kant te kiezen. Hij kijkt naar de patronen die zich tussen de partners afspelen en vermijd de ‘wie heeft gelijk’ discussies.

Jeroen kan soms wat ‘wollig’ praten en langer uitweiden. Maar ik heb hem als zeer deskundig, professioneel en betrokken ervaren. Ik zou hem zeker aanraden.”
Therapie Waddinxveen – Jeroen

5 / 5 sterren –
“Jeroen heeft ons er super goed weer er bovenop geholpen. Hij had ons snel door en haalde het onderste uit de kan om alle problemen en situaties op te lossen of ons te laten zien hoe het ook anders kan.

Wat ons betreft een aanrader voor iedereen.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Therapie Waddinxveen Ervaringen van cliënten
Jeroen is goed benaderbaar. Zorgt dat je snel op je gemak bent en neemt de tijd ...
therapie waddinxveen Therapie Waddinxveen
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

nvpa-rbcz
therapie waddinxveen Therapie Waddinxveen
Mozartlaan 2-4
2742 BN Waddinxveen
Route naar mijn praktijk
Top